Wizzair-obecně

Založil(a) před 3 lety nucene premisteny brumak ve fóru Letecké společnosti

Preco by mali koncit? V predaji su do konca letneho poriadku 2027. Ale tak mozno, ze ich zrusia tak, ako mozno zrusia kopu inych liniek z BA. Nikto tu nie je jasnovidec. Uvidime. Prinajhorsom Ti vratia peniaze.

1 Citovat

ja beriem na april investicny Jerevan a na leto 27 je kopec koupacskych destinacii za dobre ceny

0 Citovat

Práve mi Kutaisi a Jerevan ukazovalo dostupné iba do pol apríla. Asi tiež vezmem Jerevan na apríl. 

0 Citovat

tonic napsal(a):

ja beriem na april investicny Jerevan a na leto 27 je kopec koupacskych destinacii za dobre ceny

A odkud z BA?

1 Citovat

Cez vikend chodili emaily o zmenach, 90% kozmeticke upravy (5 minut hore dole) ale klapla Cairo na Vianoce a Silvestra za 90 € RT, rovnako Velka noc Kutaisi z BA co som kupoval cca tyzden dozadu :D 

Dik za tipy na BA, oplati sa v lete Espana, z Malagy sa minuly rok dalo letiet na Kanare za 25 € spiatocne.

Ja pridam tip na Velku noc v Turkyie 2027 BUD - Antalya (10300 +13 300 HUF) resp. ja som z toho spravil BUD - Ankara - Antalya - BUD za 60 € RT.

0 Citovat

Tak to jsem lina, jet do Bratislavy 440km😇😅. 

0 Citovat

Mně se taky nechce táhnout po D1, ale ty ceny z Prahy nic moc teda.

0 Citovat

Vzdycky se neco objevi. Kdyz k tomu pripoctu benzin, parking a v mnoha pripadech min. 1 noc v hotelu (nocni prilet a nasledna cesta uz nikdy vice🤪), tak se to nevyplati. Nehlede o casu stravenem na ceste+unava. … a skladacka s Wizzem, to nefunguje.

1 Citovat

Mně se na tyhle krkolomné cesty chce, když je to nějaká "exotická" linka (z minulosti např. Kaunas z Bratislavy nebo Baku z Budapešti) nebo látám víkendový scénář a nepohřbí to doprava tam/zpět. Ale abych kvůli např. letu do Říma se táhl z Prahy do Bratislavy, to ne.

1 Citovat

Už sú aj Kutaisi a Jerevan za dobré ceny na leto, kúpili sme Kutaisi na koniec júna za 82€. 

1 Citovat

Už ruší... třeba BTS-SUF a NCE v zimním letovém řádu.

0 Citovat

Ahoj, prosim nemate nekdo zkusenost. Uplne nahodou jsem klikla na svuj let v appce a videla jsem, ze mi zmenili let. Katowice-Porto. Rijen 2026. Uplne nesmyslne. Ve stejny den tam i zpatky. Samozrejme v emailu informace zadna. Volala jsem na tu jejich linku. Nedalo mi to. A tam mi typek (anglicky) rekl, ze jsem pry zmenu potvrdila v appce. Dneska. To je blbost. Po skonceni hovoru mi prisla konfirmace o zmene. Jaka nahoda. Co mam delat?

0 Citovat

Mně taky změnili KTW-Porto, ale žádné oznámení změny mi nepřišlo. Na webu v mém účtu jsou nové časy, omluva, že došlo ke změně, ale jinak se to tváří, že žádná změna nenastala - nejde stornovat ani změnit let bez poplatku. Tak jsem taky volal na linku a dozvěděl se, že mi přijde e-mail o změně... zatím nepřišel. Posunuli mi to o den dopředu (+1), takže bych nestihl návazný let.

0 Citovat

Dekuju za info. To vypada uplne stejne jako moje situace, jen s tim rozdilem,ze Ti rekli na lince neco jineho. A ja nemam ani omluvu za zmenu :) Maji v tom nejaky bordel. Chci tam zavolat jeste v pondeli. Az tam bude vic lidi. Tenhle byl celkem neprijemny. Jen mi dookola opakoval, ze jsem zmenu potvrdila a ja jemu, ze ne. Prosim dej mi vedet, kdyby si mel nejake nove info

0 Citovat

klud, email pride do par dni a potom sa uz bude dat v appke/na webe vybrat rebook/refund

1 Citovat

No ja nevim. Docela me to nakrklo. Mas s tim zkusenost? Mne po tom hovoru prisle novy itinerar s tim novym debilnim datem. Jakoze confirmed To se mi v minolosti nestalo. 

0 Citovat

tak riesil som rebook aspon 20-30x :) ale ano, uz sa mi stalo ze co bolo zmenene tak neskor dali sami od seba confirmed a musel som volat.

0 Citovat

Ok. Diky :) Taky uz jsem resila vickrat, proto jsem volala. Ale ze mi reknou, ze jsem zmenu potvrdila v appce, to nechapu. No nic. Budu cekat a uz tu nebudu spamovat :)

0 Citovat

https://airtiper.com/wizz-air-op...i8N7KeNYdw

2 Citovat

https://simpleflying.com/wizz-ai...zdg6Vxjd6Q

0 Citovat

Ahoj, tak kdyby někoho zajímala peripetie se změnou letu.

10. července jsem zjistila, že let KAT-PORTO změněný. Bez předchozího e-mailu. Volám na anglickou linku, kde mi řeknou, že jsem změnu udělala já v appce před chvílí. Nesmysl. Po hovoru mi přijde confirmace o změně letu do mailu. Sepisuju claim, že jsem žádnou změnu neschválila.

13. července volám na polskou linku wizzair, kde mi řeknou, že všechno v pohodě. Změna je ze strany wizzair a že mi brzo příjde e-mail o změně, kde si budu moct vybrat způsob řešení.

20. července - stále žádný e-mail o změně, ale přijde mi e-mail se zamítnutním claimu. Že prý jsem změnu potvrdila a tudíž smůla. Znovu volám na polskou linku, kde se mnou paní nic neřeší a zeptá se mě, kdy teda chci letět. Takže měníme po telefonu. A appce i na svém účtu vidím let změněný. E-mail stále žádný :) 

0 Citovat

jj, taky jsem volala na polskou linku (česky:)), byli ochotní. 

0 Citovat

Díky za info, já zatím taky nedostal žádný e-mail o změně, takže pokud to tak půjde dál, asi budu muset znovu zavolat (do Polska). Jinak včera jsem u Wizzu kupoval další letenky a ani tentokrát mi nepřišel žádný mail, byť lety v účtu vidím. Tak si myslím, že mají asi polámaný mailový server... Jsem zvědavý, kdy na to přijdou.

0 Citovat

Wizzair dokáže pobavit mnoha různými způsoby. Teď například koukám na rezervaci s upozorněním:

"We regret to inform you that your flight will depart/arrive from/to a different airport than originally scheduled. Please check your updated itinerary for the new departure/arrival airport details.
We apologize for any inconvenience this may cause and appreciate your understanding.

Your original outbound flight has not changed.
Your original inbound flight has not changed."
Nejdřív mi tedy ohlásí změnu letiště, pak mi řekne, že se žádný let nezměnil. 😂

0 Citovat

Haha...tak tohle mam taky. Mam koupenych dalsich asi 9 letu (i 2027) a u 3 z nich takhle hlaska. Ale to zatim neresim, je to daleko

0 Citovat